Uslovi korišćenja i prodaje

USLOVI KORIŠĆENJA I PRODAJE

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja i prodaje na sajtu Dax Intimo doo.

Pristupanjem i korišćenjem ovog sajta Vi pristajete da postupate u skladu sa navedenim
odredbama.  Dax Intimo doo zadržava pravo da promeni navedene uslove, poseta i korišćenje sajta nakon promene smatra se prihvatanjem uslova.

Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima,Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali. Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito,prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

Dax Intimo doo  zadržava pravo da prikuplja određene lične podatke prilikom pretrage nekih internet stranica ovog Sajta da bi ispunio vaše zahteve ili potrebe. Svako prikupljanje takvih informacija na ovim stranicama biće sprovedeno u skladu sa pravilima o privatnosti sadržanom na ovim internet stranicama, kao i važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti. Neke stranice ovog Sajta bi mogle pohranjivati određene pakete informacija poznate kao “cookies” (kolačići) na vašem računaru. Kolačići nam daju odgovor na pitanje kako i kada je stranica ovog Sajta posećena i koliko ljudi je posetilo. Ova tehnologija ne skuplja informacije o vašem ličnom identitetu, umesto toga, informacije se nalaze u zbirnoj formi. Svrha ove tehnologije i informacija koje ona prikuplja je da nam pomogne da unapredimo svoj Sajt.

Web sajt se koristi u svrhu predstavljanja i prodaje proizvda, najavu Dax Intimo doo aktivnosti i pružanje usluga korisnicima. Linkovi sadržani na sajtu koji vode na nezavisne sajtove nisu pod kontrolom Dax Intimo doo i ne odgovaramo za njihove sadržaje. Prikazani su zbog pogodnosti za korisnika.


Sadržaj čine isključivo informacije opšte prirode, koje nisu namenjene za rešavanje specifičnih situacija ili za neku konkretnu osobu ili identitet, i koje ne predstavljaju profesionalni savet. U maksimalnom stepenu koji zakon dozvoljava,Dax Intimo doo ne daje garancije za tačnost,primenjivost, pouzdanost i kompletnost sadržaja na ovom sajtu, kao ni garanciju neprekidnog rada, pravovremenosti, bezbednosti ili odsustva grešaka.Dax Intimo doo može promeniti sadržaj ovog sajta ili proizvode i cene navedene na sajtu bez prethodnog upozorenja.

U maksimalnom stepenu dozvoljenom zakonom,Dax Intimo doo, njegovi dobavljači ili treća lica pomenuta na ovom sajtu ni u kom slučaju neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, ali ne i isključivo, direktnu, indirektnu, slučajnu, posledičnu, posebnu štetu, ili takvu koja nastaje
usled gubitka profila, gubitka podataka ili prekida poslovnog procesa) koja nastaje kao posledica upotrebe, odlaganja ili nemogućnosti upotrebe, ili rezultata upotrebe ovog sajta,sajtova na koje vode linkovi sa ovog sajta ili sadržaja objavljenog ovde ili na drugim pomenutim sajtovima, bez obzira da li je zasnovana na garanciji, ugovoru ili drugom pravnom sredstvu ili da li je klijent bio obavešten o mogućnosti takve štete. 

Prezentacija proizvoda na sajtu www.daxintimo.rs predstavlja ponudu za kupovinu proizvoda.
Dax Intimo doo se maksimalno trudi da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Roba poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu u skladu sa njenom namenom i deklaracijom.

Potvrdom poružbenice vi ste sklopili ugovor sa Dax Intimo doo o kupovini određene robe i obavezali se da ćete istu platiti na način koji ste odabrali prilikom kreiranja porudžbine.
Ugovorna strana sa kojom ste zaključili ugovor je:

DAX INTIMO DOO,SJENICA
Ul. Milorada Jovanovica bb,36310, Sjenica
Matični broj: 21038270
PIB: 108633665
Tel: +381 66 67 44 534
email: daxintimo@live.com

Sklapanjem ovog ugovornog odnosa ostvarujete sva potrošačka prava predviđena Zakonom o zaštiti potrošača koja uključuju pravo na vansudsko rešavanje eventualnog spora povodom ugovora o kupovini robe.

Cene artikala sa PDVom su naznačene uz svaki artikl, a možete ih videti tokom kreiranja porudžbenice, kao i na kraju gde imate pregled svih poručenih artikala,količina i cena.
Cena dostave je 230.00 dinara i kreiranjem porudžbenice dajete saglasnost za plaćanje troškova dostave.

Dax Intimo doo zadržava pravo izmene cena bez prethodne najave. Provera i ažuriranje stanja zaliha se vrši više puta u toku dana. Trudimo se da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Dax Intimo doo ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do greške prilikom
postavljanja cene na sajtu.