Isporuka i plaćanje

ISPORUKA I PLAĆANJE

Ponuda i cene na našem sajtu ažurni su na dnevnom nivou. Sve cene su iskazane u dinarima sa uključenim PDV-om. Prodavac zadržava pravo izmene cena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Navedene cene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici i mogu da se razlikuju od cena u maloprodajnim objektima Prodavca.

Proizvodi poručeni preko Dax Intimo webshop-a šalju se u roku 24h od momenta prijema pordžbine. U slučaju da usled velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal ne bude moguće isporučiti zbog ograničenog lagera istog, Vi ćete biti obavešteni putem maila u roku od 24h.

Isporuku pošiljki vrši kurirska služba Post Express. Trošak dostave iznosi 250 dinara za robu čija je ukupna vrednost ispod 3.000 din. Za robu čija je vrednost veća od 3.000 din,troškove dostave snosi Dax Intimo. 
NAPOMENA: Vreme i rok dostave pošiljki ne zavise od nas, već isključivo od kurirske službe ( u ovom slučaju od Post Express). 

Kada je Vaša porudžbina spakovana i predata kuriskoj službi dobićete mail obaveštenja da je pošiljka poslata. Kurirska služba pošiljke isporučuje na navedenu adresu dan nakon preuzimanja u periodu od 8-17h. Kurirska služba će Vas obavestiti o prispeću pošiljke putem Viber ili SMS poruke.

Kurir će dva puta pokušti da uruči pošiljku. Ukoliko prvi pokušaj isporuke ne bude uspešan kurir će Vas pozvati na broj telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja i ugovoriti sa Vama novi termin isporuke. Ukoliko ni tada isporuka ne bude uspešna, pošiljka će se usmeriti u najbližu poštu i moći ćete da je preuzmete u narednih 5 dana od prispeća pošiljke u najbližu poštu. 

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Vašu porudžbinu možete platiti isključivo pouzećem.

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje u gotovini prilikom preuzimanja pošiljke.